Christi's Boerderijwinkel in Lienden

Boerderijwinkel in streekproducten, groente en fruit, zuivel en vlees.

Over Christi's Boerderijwinkel

Christi's Boerderijwinkel valt onder de rubriek supermarkt in Wageningen.

Welkom bij Christi's Boerderijwinkel

Midden in de Betuwe ligt ons fruitteeltbedrijf en boerderijwinkel. Wij verkopen heerlijke groente, fruit en streekproducten rechtstreeks van het land en ook heerlijke producten van andere boerderijen uit de directe omgeving. Vers, dus gezond!

Kom gezellig naar onze ouderwetse gemoedelijkheid van het platteland. Onze winkel is ruim opgezet en goed bereikbaar aan de Provincialeweg 1c in Lienden.

In de diverse seizoenen voorzien wij u van dagverse producten. Denkt u eens aan de appeloogst in de herfst en aardbeien/kersen in de zomer. Onze streekproducten worden ambachtelijk vervaardigd.

Over ons

Wij zijn Erik en Christi van der Leeden. Wij hebben sinds 2001 een fruitteeltbedrijf en boerderijwinkel midden in de Betuwe. Wij telen op 11 hectare fruit voor onze winkel en voor andere agf speciaalzaken.

Het complete assortiment van onze ambachtelijke streekproducten is eigenlijk teveel om op te noemen, dus zeker een reden om eens binnen te lopen. Tot ziens!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Christi's Boerderijwinkel uit de rubriek supermarkt uit Wageningen is gevestigd aan de Provincialeweg 1c in Lienden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12834259.

Diensten en producten voor supermarkt

Trefwoorden die horen bij Christi's Boerderijwinkel zijn o.a. :