Cocoon Coaching in Wageningen

Cocoon Coaching: Coaching en training.

Over Cocoon Coaching

Cocoon Coaching valt onder de rubriek coaching in Wageningen.

Wilt u graag weer in balans komen?. U kunt bij Cocoon Coaching terecht voor coaching en trainingen.

Coaching:

Wanneer je uit balans raakt, werkt dat vaak zowel geestelijk als lichamelijk door. De klachten die dit oplevert kunnen per persoon flink verschillen en daarmee ook aan welke vorm van coaching jij behoefte hebt. Soms zullen we zitten en praten, maar graag betrek in het lijf er ook bij door middel van verschillende oefeningen, zoals bijvoorbeeld boksen. In je lijf (hart) zitten je gevoelens en je emoties, die geven richting aan de keuzes die voor jou belangrijk zijn. Zo gaan we samen opzoek naar jouw nieuwe balans. We doen dit doorgaans in de natuur omdat ik geloof in de helende werking van rust en ruimte om je heen.

Trainingen:

De trainingen van Cocoon Coaching zijn op maat. Dit is afhankelijk van de vragen die er spelen binnen het team waarbinnen de training gegeven gaat worden. Deze trainingen worden ingezet om werknemers, studenten en teams meer inzicht te geven in hun eigen handelen. Ook zullen er handvatten aangereikt worden om uw eigen gedrag te kunnen veranderen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Cocoon Coaching? Neem dan gerust contact op met me.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cocoon Coaching uit de rubriek coaching uit Wageningen is gevestigd aan de Uiverweide 40 in Wageningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47200585.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Cocoon Coaching zijn o.a. :