Creatief atelier Polkadots in Wageningen

Creatief Atelier Polkadots | Jij bent de inspiratie!

Over Creatief atelier Polkadots

Creatief atelier Polkadots valt onder de rubriek galerie in Wageningen.

Welkom bij Creatief Atelier Polkadots,

Bij ons kunt u terecht wat betreft creatieve workshops en kinderfeestjes, deze verzorgen wij in ons gezellige atelier in Wageningen. Daarnaast zijn de creatieve workshops ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, een ontspannen uitje met een besloten zelf samengestelde groep, of een workshop op jouw locatie.

Onder het genot van iets lekkers te eten en te drinken zorgen we ervoor dat ieders creatieve talent de ruimte krijgt, want: "Jij bent de inspiratie!" Voor jezelf, voor anderen en voor mij!

Wanneer u met uw organisatie of instelling op zoek bent naar een creatieve invulling van uw aanbod aan klanten en clienten kunt u ook daarvoor kunt u terecht bij Polkadots.

Wij denken graag met u mee over een creatieve dagbesteding met geschikte materialen voor ouderen, kinderen of mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Wij kunnen een maatwerk toepassing leveren; materialen, werkwijzen, tijdsduur en frequentie zijn in overleg aan te passen aan de wensen en mogelijkheden van de doelgroep en uw organisatie.

Groepen tot en met 12 personen ontvangen wij graag in ons gezellig ingerichte atelier in Wageningen, maar het is ook mogelijk om workshops op uw locatie te verzorgen.

Voor vragen en/of meer informatie omtrent alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Neemt u ook eens een kijkje op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Creatief atelier Polkadots uit de rubriek galerie uit Wageningen is gevestigd aan de Generaal Foulkesweg 37 in Wageningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22366864.

Diensten en producten voor galerie

Trefwoorden die horen bij Creatief atelier Polkadots zijn o.a. :