Fair Travel in Wageningen

FAIR Travel is een deskundige organisatie, gespecialiseerd in individuele, bijzondere reizen, waarvan de routes helemaal op maat samengesteld worden.

Over Fair Travel

Fair Travel valt onder de rubriek reisbureau in Wageningen.

FAIR Travel werkt kleinschalig, persoonlijk en denkt met u mee. FAIR Travel is een deskundige organisatie, gestart in 1990, gespecialiseerd in individuele, bijzondere reizen, waarvan de routes helemaal op maat samengesteld worden. Door de bijzondere routes en het rustige tempo ziet u met FAIR Travel altijd iets nieuws en krijgt u een goede indruk van het dagelijkse leven in het land dat u bezoekt. We werken ter plekke samen met goede en betrouwbare organisaties. Hiermee bent u verzekerd van een uitgebreid advies vooraf, optimale samenstelling van de route en een perfecte organisatie. Belangrijk is altijd dat we zelf de bestemming goed kennen, er ons thuis voelen en op de hoogte zijn en blijven van de veranderingen en mogelijkheden ter plaatse.

We organiseren reizen naar: - Rootsreis China - Kaapverdië - India; Bijvoorbeeld naar Gujarat, Orissa, Zuid India. - China - Nepal - Tibet - Egypte - Ethiopië - Madagaskar - Marokko - En Zuid Amerika

We organiseren ook zeer leuke themareizen zoals wandelreizen, groepsreizen, huwelijksreizen, familiereizen en studiereizen.

U kunt alleen reizen, met z’n tweeën, als groep of familie. We stellen graag een reis voor u samen en maken vrijblijvend een offerte. U kunt ons een e-mail sturen of bellen.

Zie voor meer informatie onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 031-7351016.

Diensten en producten voor reisbureau

Trefwoorden die horen bij Fair Travel zijn o.a. :