Healthy food & jij in Veenendaal

Healthy Food & jij |De kracht van verandering zit altijd in jezelf!

Over Healthy food & jij

Healthy food & jij valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Wageningen.

Healthy Food & jij helpt jou om een gezonde en nieuwe leefstijl aan te leren waarbij je gaat afvallen, meer energie krijgt en van gezondheidsklachten kunt afkomen zonder terug te vallen in je oude patroon. Monique van Healthy Food & jij is gediplomeerd en BGN erkend voedingscoach en sportcoach.

Intake of powerwalk les is altijd GRATIS! Ook vergoeding via de zorgverzekeraar.

Het is misschien een hele stap om te nemen maar soms moet je door de zure citroen heen bijten voor een gezonde en nieuwe start. De behandelmethode bij Healthy Food & jij zorgt voor resultaat en dit is dan ook de oplossing voor jou. Met Healthy Food & jij kun je samen gaan Powerwalken om meer aan je conditie te werken en zo het afvalproces extra kracht bij te zetten. Maar ook als je je eenzaam voelt, je hoofd leeg wil maken na een drukke dag, of andere sporten wilt versterken zoals hardlopen, ben je bij Healthy Food & jij aan het juiste adres.

Powerwalking: Is lopen in een stevig tempo. Tussendoor doe je spierversterkende oefeningen die zorgen dat je strakker in je vel komt en meer vet verbrandt. Uit testen is gebleken dat mensen die Powerwalking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. Door een sterke armbeweging en een krachtige afzet met de voet zijn veel spieren tegelijkertijd actief bezig. De hartslag komt hierdoor op een niveau dat nodig is om conditioneel beter te worden. Ons hart- en longsysteem gaat beter werken. Deze training duur ongeveer 60 minuten is een makkelijke manier om meer te bewegen, af te vallen, meer energie en gezond te blijven.

Voordelen van Powerwalking zijn onder andere:

- Betere slaap

- Afvallen

- Hoger libido

- Betere prestatie

- Meer uithoudingsvermogen

- Mentaal alerter

- Lager cholesterol

- Efficiëntere vochthuishouding

- Toename spiervolume

- Hogere dichtheid botten

- Minder pijnklachten bij osteoporose

Je leefstijl veranderen doe je niet alleen, maar samen met je voedingscoach. Healthy Food & jij is je motivator, je coach, je steun, geeft tips, adviezen en is jou stok achter de deur. Ook kun je Healthy Food & jij inzetten als boodschappencoach bij het lezen van etiketten van voedingsproducten in de supermarkt zodat je daarna zelf de juiste keuzes kan maken.

Healthy Food & jij stelt een persoonlijk behandelplan op maat op. Het eerste gesprek is een intakegesprek, dan legt Healthy Food & jij de basis van een goede, verantwoorde begeleiding van de cliënt vast. Daarna plannen jullie een volgend gesprek in voor een volledige anamnese. Zodat Healthy Food & jij haar behandelplan volledig op je kan afstemmen die dicht bij jezelf staat. Het gaat samen met meerdere factoren zoals je dieetgeschiedenis, motivatie, leefstijl en situatie. Het aantal consulten zijn afhankelijk van jou situatie en doelen.

Als je het streefgewicht hebt bereikt, is het van belang dat je dat gewicht behoudt. Je hebt een gezonde basis aan voedingsgewoonten aangeleerd die je behoedt voor terugval. Nadat je zelf verder gaat met je nieuwe leefstijl kunnen jullie nog een aantal consulten afspreken om te voorkomen dat je terug valt in je oude gedrag en weer aankomt in gewicht.

Verder richt Healthy Food & jij zich op problemen die kunnen ontstaan door voeding of leefstijl zoals:

- Overgewicht

- Ondergewicht

- Te weinig energie

- Darmproblemen

- Minder gezondheidsklachten gerelateerd door voeding

- Voedsel allergie en -intolerantie

- Voeding, hygiëne en milieu

- Verkeerde leefstijl

- Ziektebeelden, klachten en behandelingsmogelijkheden

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Healthy food & jij uit de rubriek gezondheidscentrum uit Wageningen is gevestigd aan de Acacialaan 26 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25474617.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Healthy food & jij zijn o.a. :