Hugo Spitzen coaching in Amerongen

Wees welkom bij Hugo Spitzen Coaching

Over Hugo Spitzen coaching

Hugo Spitzen coaching valt onder de rubriek coaching in Wageningen.

Ben je op zoek naar een coach die kan begeleiden en helpen om meer energie uit je werk en je leven te halen? Dan ben je bij Hugo Spitzen Coaching aan het juiste adres.

Als coach wil ik je graag begeleiden en helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik heb geen trukendoos of een toverhoed om dat in 1 slag voor je te toveren. We gaan samen zoeken naar wie je ├ęcht bent. Want van daaruit kun je nieuwe stappenzetten. En dat is puur groeien. Je gaat ontdekken dat jou ( of je team) hoeveel kracht, nieuwe energie en concrete stappen gaat opleveren.

Hugo Spitzen Coaching biedt verschillende vormen coaching aan voor zowel particulieren en zakelijke klanten waaronder :

- Binnen of buiten, in een voormalige boswachterswoning, bij het geknisper van de houtkachel: het is de ideale, rustgevende setting voor gesprekken. Of liever wandelend in het bos een gesprek. Dit kan individueel of met 2 of 3 personen.

- Individueel of als team? voor 1 op 1 sessies, maar ook voor duo's of teams, door middel van groepsgesprekken en groepsopdrachten.

Ik nodig je graag uit -individueel of als team- om te gaan ontdekken hoeveel puur groeien je oplevert. Ik kan je vast beloven dat je niet altijd comfort, maar wel nieuwe energie, geluk en vrijheid zult ervaren.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hugo Spitzen coaching uit de rubriek coaching uit Wageningen is gevestigd aan de Veenseweg 29 in Amerongen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28292044.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Hugo Spitzen coaching zijn o.a. :