Jamor in Wageningen

Jamor uit Wageningen heeft geen profiel.

Wat doet Jamor in Wageningen

Jamor is een coaching uit Wageningen. Men is gevestigd aan de Hindelaan 14. Het telefoonnummer van Jamor in Wageningen is 0317313551.

Is Jamor in Wageningen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Wageningenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Jamor in Wageningen valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Wageningen levert onder andere :

 ;

Praktijk voor Massage & Healing

Massages in een sfeer van rust en aandacht.

De werking die door middel van mijn massages bereikt kan worden is:

* versterking van vitaliteit / vermindering van vermoeidheid * bevordering van het lichaamsbewustzijn * algehele en / of plaatselijke ontspanning * verbetering van de doorbloeding * vermindering van pijn * integratie van lichaam met gevoelens

Mijn massagebehandeling duurt 90 minuten, prijs op aanvraag. Uitspraken van cliënten:

* Na een aantal massagesessies begreep ik wat het woord heling betekent. * Ik voel me na jouw massage herboren met innerlijke rust en warmte die heel lang voelbaar is. * Sinds vier jaar dat ik door je gemasseerd word, ben ik veel meer ontspannen en geniet ik echt van mijn leven. * Ik voel me zo diep aangeraakt en gekoesterd. * Door jouw massages kom ik tot rust en word ik weer creatief. * Ik vertrouw me toe aan jouw handen en durf me weer te laten aanraken. Mijn gepieker stopt, ik word zacht en kan voelen wie ik werkelijk ben; een ontspannen vrouw met zelfvertrouwen. (vrouw met incestervaring) * Jouw massages zijn het begin van de omkering in mijn huwelijk geweest. Je hebt me mijn zachtheid en vrouwelijkheid laten voelen. Het contact met mijn man is nu beter dan ooit. * Jouw massages staan voor inkeer, rust, warmte, innerlijke vrede en genieten. * De combinatie van coaching en massage heeft mij een stevige duw gegeven op mijn innerlijk pad.

Communicatie en Teamontwikkeling

Begeleiden van mensen binnen organisaties die met elkaar samenwerken is mijn dagelijks werk. Zowel individueel als groepsgewijs. Vanuit mijn passie om mensen met elkaar in contact te brengen verzorg ik communicatie- en teamontwikkelingstrainingen.

De groepsdeelnemers bewegen zich veelal in het midden- en hoger kader, waaronder management teams, stafafdelingen en directies. De deelnemers zijn zich veelal bewust van het feit dat verbetering van de interne samenwerking binnen organisaties voorwaarde is voor het verbeteren van externe relaties en groei. Men is bereid te investeren in deze interne samenwerking!

Elkaar ontmoeten op een open en respectvolle wijze staat bij mij voorop. Zonder kapsones en gewichtigdoenerij. Menselijk contact als basis waarop het werk kan gedijen. Met als resultaat vertrouwen, de hoogste vorm van menselijke motivatie!

Ontwapenende communicatieopdrachten voeren de deelnemers mee naar een besef van betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij het team en de organisatie als geheel. Het gaat vooral om het smeden van onderlinge relaties, elkaar vertrouwen en leren samenwerken met collega’s. Hoofd, hart en handen werken letterlijk samen: door afwisseling van creatieve werkvormen ervaren de mensen dat het team gezamenlijk de klus klaart! We starten vaak in een eilandenrijk, om na enige omzwervingen uit te komen bij een ploeg bijeen behorende spelers met vaste grond onder de voeten, waar de samenwerking weer voelbaar is!

Voorbeeldopdrachten uit het recente verleden:

* Aandacht besteden aan de mens als manager binnen een MT marketing en verkoop. * Creëren van onderlinge vertrouwensbasis in directieteam van schadeverzekeraar. * Verdiepend kennismaken en ontmoeten van nieuw te vormen vijfkoppige Raad van Bestuur van drie zorgverzekeraars tijdens een fusieproces. * Een gezamenlijk basis (her)vinden van twee regionale MT’s in de transport en afval-verwerkingssector na overnames en snijdende reorganisaties. * Werken aan vertrouwen, vierkoppig MT en directie van een dienstverlenende organisatie.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Cocoon Coaching

  Cocoon Coaching: Coaching en training.. Trefwoorden van Cocoon Coaching : personal coach, coaching, personal coaching, teamcoaching, team trainingen, bokscoaching, bedrijfstrainingen, teambuilding training, wandelcoaching, coaching in de natuur, .

  tel. 06-47200585, Uiverweide 40, 6708LC in Wageningen

  Meer over Cocoon Coaching contact website

 • Hugo Spitzen coaching

  Wees welkom bij Hugo Spitzen Coaching. Trefwoorden van Hugo Spitzen coaching : coaching praktijk, 1 op 1 coaching, persoonlijke coaching, coaching voor particulieren, zakelijke coaching, coaching voor duo's, persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling.

  tel. 06-28292044, Veenseweg 29, 3958ET in Amerongen

  Meer over Hugo Spitzen coaching contact website

 • In-Verbinding

  In verbinding met jezelf, de ander en je omgeving. Trefwoorden van In-Verbinding : coaching praktijk, persoonlijke coaching, Christelijke Integratieve Therapie, integratieve coaching, coach, personal coaching, christelijke coaching, therapeut.

  tel. 06-20145286, Wiltonstraat 38, 3905KW in Veenendaal

  Meer over In-Verbinding contact website

 • Livon Kindercoaching

  Livon Kindercoach | Voor kinderen, jongeren en opvoeders.. Trefwoorden van Livon Kindercoaching : kindercoach, jongeren coach, coach voor kinderen, coach voor jongeren, coach voor opvoeders, coach voor ouders van kinderen met problemen, kinderen coachen op een speelse manier, kindercoach bij onzekerheid, kindercoach bij verdriet, .

  tel. 06-30720155, Mac Bride straat 21, 3902KK in Veenendaal

  Meer over Livon Kindercoaching contact website

 • Paardencoach Zelfheld

  Paardencoach Zelfheld: Consulting- en coachingsdiensten.. Trefwoorden van Paardencoach Zelfheld : paardencoaching, paardencoach, coaching met paarden, coachsessie paarden, coachingtraject paarden, lifecoaching, lifecoach, lifecoaching paarden, levenscoaching paarden, .

  tel. 06-12389540, Nieuweweg-noord 318, 3905LX in Veenendaal

  Meer over Paardencoach Zelfheld contact website

 • PvG coaching

  Life | Loopbaan | Burn-out. Trefwoorden van PvG coaching : coachingpraktijk, life coaching, persoonlijke coaching, coachingstraject, persoonlijke begeleiding, coach gesprekken, therapeut, professionele coach, persoonlijke ontwikkeling.

  tel. 06-10402316, Kikstraat 56, 3907LD in Veenendaal

  Meer over PvG coaching contact website

 • Riana van Wissen Coaching - Vijf Elementen Vitaliteitscoach

  Riana van Wissen Coaching Life & Lifestyle | Ondersteuning die wel degelijk een verschil maakt. . Trefwoorden van Riana van Wissen Coaching - Vijf Elementen Vitaliteitscoach : vijf elementen coaching, online kaartlegging consult, persoonlijke lifestyle traject, nine star ki coaching, van je persoonlijke blokkades afkomen, professionele en gecertificeerde coach, 5 elementen, .

  tel. 06-55926280, Kampstraat 7, 6711BS in Ede

  Meer over Riana van Wissen Coaching - Vijf Elementen Vitaliteitscoach contact website

 • Snap

  Breintraining & coaching. Trefwoorden van Snap : breintraining, coaching praktijk, mineraalzouten, moeite met slapen, persoonlijke coaching, Kernvisiecoaching, oplossingsgerichte therapie, begeleiding bij burn-out.

  tel. 06-55067364, Nieuweweg 54, 3905LN in Veenendaal

  Meer over Snap contact website

 • Voedings Coach Ede Balanced Life

  Balanced Life | Energiek door goede voeding.. Trefwoorden van Voedings Coach Ede Balanced Life : voedingscoach, leefstijlcoach, gewichtsconsulent, voedingscoach gratis kennismaking, weer in balans met hulp van voedingscoach, voedingscoach en ervaringsdeskundige, leefstijlcoach en ervaringsdeskundige, gewichtsconsulent en ervaringsdeskundige, .

  tel. 06-21666438, VAN SPEYKSTRAAT 4, 6712HG in ede

  Meer over Voedings Coach Ede Balanced Life contact website