LEsthéticienne in Wageningen

LEsthéticienne uit Wageningen heeft geen profiel.

Wat doet LEsthéticienne in Wageningen

LEsthéticienne is een schoonheidssalon uit Wageningen. Men is gevestigd aan de rozenstraat 57. Het telefoonnummer van LEsthéticienne in Wageningen is 06-30850848.

Is LEsthéticienne in Wageningen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Wageningenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

LEsthéticienne in Wageningen valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Wageningen levert onder andere :

 ; ; ; ;  ; ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; Bij LEsthéticienne word je op het moment van binnenkomst in de watten gelegd. Je krijgt huidverbeterende schoonheidsbehandelingen met een unieke combinatie van ontspanning en cosmedische verzorging aangeboden. Onze voornaamste ingrediënten zijn professionaliteit, gezelligheid en vertrouwen. Zo krijg je de aandacht die je verdient. Wil je ook kennismaken met de producten van S.P.A. aromatherapie of een heerlijke hotstone-behandeling? Bel voor informatie naar LEsthéticienne in Wageningen of Westervoort, tel: 06-308 508 48. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review