Pels Brandpreventie in Wageningen

Voor het te laat is kunt u kiezen voor Pels Brandpreventie!

Over Pels Brandpreventie

Pels Brandpreventie valt onder de rubriek beveiliging uit Wageningen.

Pels Brandpreventie biedt diverse opleidingen aan op het gebied van arbo/veiligheid en brandpreventie. Het gaat om de volgende opleidingen: BHV opleiding, EHBO opleidingen en de VCA opleiding. Daarnaast kunt u Pels Brandpreventie ook inhuren als beheerder brandmeldinstallatie. Ook levert Pels Brandpreventie diverse soorten blusmiddelen tegen scherpe prijzen.

Wilt u graag advies op het gebied van brandpreventie? Dit kan Pels Brandpreventie u bieden. Op de website ziet u diverse tips staan om bijvoorbeeld thuis voorzorgsmaatregelen tegen brand te kunnen nemen.

Code 95:

Pels Brandpreventie biedt speciaal voor chauffeurs brandpreventie trainingen aan. Dit is belangrijk voor de vereiste 35 herhalingsuren per 5 jaar, de code 95.

Pels Brandpreventie certificeert met eigen certificaten conform de ARBO wet. Daarnaast werkt Pels Brandpreventie volgens de voorschriften van het NIBHV. Pels Brandpreventie is ook bevoegd examinator bij het NIBHV geregistreerd.

Bekijkt u de website van Pels Brandpreventie voor meer informatie en alle mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Pels Brandpreventie? Neemt u dan persoonlijk contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pels Brandpreventie uit de rubriek beveiliging uit Wageningen is gevestigd aan de Top Naeffstraat 7 in Wageningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20411136.

Diensten en producten voor beveiliging

Trefwoorden die horen bij Pels Brandpreventie zijn o.a. :