Praktijk De Nieuwe Mens in Ede

De Nieuwe Werkelijkheid ontstaat uit onze Dromen van Nu Word je bewust van jouw unieke bijdrage in dit Nieuwetijds aspect!

Over Praktijk De Nieuwe Mens

Praktijk De Nieuwe Mens valt onder de rubriek coaching in Wageningen.

Bij Praktijk de Nieuwe Mens kun je werken aan een zonnige toekomst waarin jij en je medemens je vrij kunnen uiten in alles wat je bent.

Op welke wijze ga jij dit avontuur aan?

Ik geef je alle benodigdheden die je nodig denkt te hebben. Je voortgang en alle ontdekkingen die nu nog voor jou klaarstaan, zullen je diepere voldoening gaan brengen waar je al zo lang naar verlangt. Welkom in mijn praktijk. Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies of relatiesessies. Maar ook deelnemen aan workshops behoort tot de mogelijkheden. Praktijk de Nieuwe Mens is een plaats voor zelfrealisatie, nieuwetijds aspecten, spirituele ontwikkeling, ascentie en bewustwording.

Hieronder vind je de laatste en nieuw aangekondigde workshops en groepsbijeenkomsten. - Dromen over een wereld van vrede: Dag en datum in overleg - Het leven vieren - Gelukkig zijn - Tot jezelf komen, een online groepsmeditatie en transformatie - Samen leven in de toekomst, een spirituele workshop - De bloei van sterrenzaad, een oefengroep voor healers - Dromen over een nieuwe werkelijkheid, kringgesprekken - Dromen van licht, een spirituele bijeenkomst - Je bewustzijn verruimen, een avond workshop - Je bestemming op aarde bereiken Voor alle workshops en bijeenkomsten verwijs ik je graag door naar mijn website. Kies bovenaan de knop "Groep".

Praktijk de Nieuwe Mens is geopend op werkdagen van 9 uur tot 17 uur. Je kunt in overleg ’s avonds een sessie boeken. Ik ben meestal niet rechtstreeks te bereiken, dus spreek duidelijk je wensen in als je belt, dan kan ik je terugbellen op een voor jou geschikt moment. Je kunt me ook mailen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk De Nieuwe Mens uit de rubriek coaching uit Wageningen is gevestigd aan de Zonneoordlaan 47-9 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24781246.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk De Nieuwe Mens zijn o.a. :