Praktijk de Veer voor Reiki en Veerkracht in Wageningen

Volg je eigen hart, geef jezelf wat jou Ziel nodig heeft. Dit zal je “MENS” zijn goed doen.

Over Praktijk de Veer voor Reiki en Veerkracht

Praktijk de Veer voor Reiki en Veerkracht valt onder de rubriek coaching in Wageningen.

Mijn naam is Dietsie Rothuis-Wijnmaalen en welkom bij mijn Praktijk 'De Veer'.

Je kunt in de Praktijk terecht voor praktische hulp en uitleg over het omgaan met energie.

Reinigen: Je Aura, je gronding en je lichaam vragen om op tijd gereinigd te worden. Er zijn vele manieren om jezelf energetisch goed te onderhouden. Ik leer je hoe en wat je dit kunt doen.

Stromen: Door te gaan stromen, ga je je lekkerder voelen. Je gaat AAN. Je gaat het Leven begrijpen….. Je lichaam is een systeem. Je chakra’s zijn de wielen die je systeem draaiende houden. Ik begeleid je hoe je kunt gaan stromen.

Evolutie van de Ziel: Ben je geïnteresseerd in jou vorige levens? Ben je geïnteresseerd in jou evolutie verhaal? Ben je geïnteresseerd in wat je komt doen op aarde? Dan kunnen we hier samen over praten.

Reiki: Een Reiki behandeling is een zachte Helende energie die je ondersteunt waar het nodig is. Ook bij alle ernstige ziektes, zoals bijvoorbeeld kanker, kan Reiki behulpzaam zijn.

Reiki Behandeling: Je kunt er voor kiezen Reiki te willen ontvangen via iemand die al verbonden is met de Frequentie en op die manier de energie te ervaren. We noemen dit een Reiki behandeling. Reiki energie heeft een verzachtende, ondersteunende en stimulerende werking op het lichaam. Reiki valt niet onder de “geneeskunde” raadpleeg ook altijd een arts!!

Reiki Opleiding: In de Reiki opleiding ontvang je alle informatie over Reiki. Van de oorsprong tot aan het nu. Uitleg over hoe het werkt en hoe het zelf toe te passen. Je leert stromen met je handchakra en gaat ervaren hoe de Reiki energie voelt. De verbinding met jou en Reiki wordt gelegd. Dit noemen we “inwijden”. Je kan de opleiding alleen volgen of met een klein groepje.

Reiki Master: --> Nieuw Deze cursus is voor degene die na Reiki 3 te hebben ontvangen verder willen met de Reiki. Deze cursus biedt U de mogelijkheid U te verdiepen in wat het dan is om MASTER te zijn. Deze cursus biedt U de mogelijkheid om Reiki door te gaan geven. d.m.v. LESGEVEN en INWIJDEN.

Neem contact met me op voor meer informatie. Hier rechts klikt u door naar mijn website.

* De Praktijk is dan ook voorlopig gesloten i.v.m. corona, maar neem gerust contact met me op. Ik help u wel graag verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk de Veer voor Reiki en Veerkracht uit de rubriek coaching uit Wageningen is gevestigd aan de Wilslaan 10 in Wageningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0317-410262.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk de Veer voor Reiki en Veerkracht zijn o.a. :