Quadenoord in Renkum

Quadenoord, Beeldentuin & Workshops beeldhouwen.

Over Quadenoord

Quadenoord valt onder de rubriek recreatie uit Wageningen.

Een van de meest opvallende en bekendste onderdelen van Landgoed Quadenoord is de beeldentuin. Deze expositie is 365 dagen per jaar te bekijken. De wandelroute langs onze villa, de historische molen en de mooie kronkelende beek. Naast de beeldhouwkunst van de gevestigde namen zoals onder andere Bernard Matemera en Josiah Manzi houdt African Art Promotion zich ook bezig met de verzameling en verkoop van beelden van diverse andere kunstenaars.

Ook geven wij workshops in het beeldhouwen. African Art Promotion organiseert deze. Een prachtige bezigheid voor uw creativiteit. De workshops zijn zowel geschikt voor de beginnende, als voor de gevorderde beeldhouwer. Voor bedrijven of andere groepsgelegenheden is het mogelijk om een dag te reserveren. Ook kunt u exclusief een workshop volgen. Er wordt zodanig gewerkt dat deelnemers in één dag een beeldje af hebben.

De natuurcamping maakt deel uit van het landgoed. Hier is het goed vertoeven als u niet bang bent om terug naar de natuur te gaan. Zelf uw plekje uitzoeken, geen elektriciteit en genieten van de avonturen die het bos te bieden heeft! Natuurcamping Quadenoord is lid van Stichting Natuurkampeerterreinen. Om bij ons te kamperen, moet u daarom in het bezit zijn zijn van een Natuurkampeerkaart.

Wij zijn geopend van 1 april 2016 t/m 30 oktober 2016

Voor meer informatie kunt u naar onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Quadenoord uit de rubriek recreatie uit Wageningen is gevestigd aan de Quadenoord 4 in Renkum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10684849.

Diensten en producten voor recreatie

Trefwoorden die horen bij Quadenoord zijn o.a. :