Riana van Wissen Coaching - Vijf Elementen Vitaliteitscoach in Ede

Riana van Wissen Coaching Life & Lifestyle | Ondersteuning die wel degelijk een verschil maakt.

Over Riana van Wissen Coaching - Vijf Elementen Vitaliteitscoach

Riana van Wissen Coaching - Vijf Elementen Vitaliteitscoach valt onder de rubriek coaching in Wageningen.

Voel jij je geblokkeerd? Depressief of verloren? Iedereen gaat wel eens door een moeilijk periode, maar slechts enkelen weten dit om te vormen tot een nieuw begin, een begin van een leven vol geluk. Riana van Wissen is een gecertificeerde Professionele coach met een jarenlange ervaring. Haar missie is om jouw verborgen potentieel te ontdekken en jou van de nodige hulpmiddelen te voorzien om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

Bij Vijf Elementen Coaching staan de Vijf Elementen centraal. Het is een oude Chinese filosofie, ook wel genoemd ''Nine Star Ki''.

De Vijf Elementen zijn:

- Water

- Hout

- Vuur

- Aarde

- Metaal

Ieder mens heeft minimaal 1 en maximaal 3 elementen, we missen er sowieso 2. Iedere dag moet je elk element activeren om vitaal te zijn. Onze eigen elementen zullen toegankelijker zijn dan de elementen die we missen. Welk element mis jij?

Als Riana jouw persoonlijke uitgebreide karakteranalyse maakt aan de hand van je geboortedatum, weet jij welke elementen je bezig en welke je mist. Dit is zeer waardevol om te ontvangen omdat je jezelf beter leert kennen, begrijpen en liefhebben.

De diensten bij Riana van Wissen Coaching zijn:

- Persoonlijke blauwdruk: Maak hiermee het begin om meer inzicht te krijgen in wie je bent, waarom je doet zoals je doet en waarom je denkt zoals je nu denkt.

- Persoonlijke Lifestyle traject: Deze dienst is de favoriet van veel van haar klanten, want het is vaak de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven. Met behulp van de 5 elementen gaan jullie samen jouw persoonlijke lifestyle ontwikkelen.

- Kaartlegging consult Online: Met behulp van diverse kaartleggingen kun je antwoord krijgen op vragen die jou bezig houden. Na het invullen van een online intake formulier kijkt Riana welke soort kaartlegging het beste bij jou persoonlijk past.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Riana van Wissen Coaching - Vijf Elementen Vitaliteitscoach uit de rubriek coaching uit Wageningen is gevestigd aan de Kampstraat 7 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55926280.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Riana van Wissen Coaching - Vijf Elementen Vitaliteitscoach zijn o.a. :

Nieuws van Riana van Wissen Coaching - Vijf Elementen Vitaliteitscoach in Ede

Voel je weer fit & fitaal

Voel je weer fit & fitaal

Met de 5V methode