Zijn vol zin in Wageningen

Meer zin in je leven!

Over Zijn vol zin

Zijn vol zin valt onder de rubriek coaching in Wageningen.

Mevr.Laura Jonker is het gezicht en de drijvende kracht achter team ZIJN VOL ZIN. Wij willen je graag laten ervaren dat wie je bent en wat je doet, ertoe doet. Zoek je meer zin in je leven, wil je weten hoe je én meer plezier én betekenis ervaart in je leven, dan ben je aan het juiste adres. Team ZIJN VOL ZIN staat voor je klaar om je te laten ervaren dat rust, effectiviteit, ontspanning, succes en ZIN in je leven allemaal samen kan gaan.

Wil je graag een zorgzame en liefdevolle band met jezelf ontwikkelen? Zoek je meer rust en zelfvertrouwen? Wil je daadkrachtig van betekenis zijn voor jezelf en anderen? Zoek niet verder. Je bent aan het juiste adres bij ZIJN VOL ZIN.

Aanbod bij ZIJN VOL ZIN:

- Zelfzorg / Coaching / Training / Massage

- Retraites / Focus / Ontspanningsweekends in de natuur

- Meditatie / Mindfulness

Wij bieden je momenten, trajecten en weekends aan waardoor je thuiskomt bij jezelf en ervaart dat je met jezelf iets bijzonders in handen hebt.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zijn vol zin uit de rubriek coaching uit Wageningen is gevestigd aan de Generaal Foulkesweg 37 in Wageningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45229355.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Zijn vol zin zijn o.a. :