Online kansen tijdens de Corona crisis

De Corona-crisis vergt veel van ondernemer en winkeliers. Zijn er nog kansen?

Online kansen tijdens de Corona crisis

Momenteel hebben we in de hele wereld te maken met sterk veranderende omstandigheden. Het Coronavirus ontwricht ons leven. We merken dat deze crisis ervoor zorgt dat ons hele bestaan in een ander licht komt te staan. We moeten ons aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid. Dat maakt ons onzeker. Mensen zijn op zoek maar nieuwe manieren om het dagelijks leven vorm te geven. Bedrijven zoeken naar andere mogelijkheden om hun klanten te bereiken en diensten door te laten gaan.

Nu een groot aantal bedrijven gesloten zijn, zoeken ondernemers naar nieuwe kansen om hun bedrijf voort te kunnen zetten. Je ziet dit bijvoorbeeld terug bij restaurants, die gedurende de ‘intelligente lockdown’ verplicht de deuren voor gasten moeten sluiten. Afhaalmaaltijden en thuisbezorging is niet meer voorbehouden aan pizzeria’s en shoarmazaken. Zelfs de sterrenrestaurants maken van een nood een deugd en bezorgen maaltijden aan huis. Een nieuw begin en een nieuwe trend?

Dit geldt natuurlijk ook voor winkels. Winkelstraten blijven leeg en klanten blijven weg. Tegelijkertijd hebben pakketbezorgers het drukker dan ooit. Er wordt wel gekocht, maar dan online. En dat maakt dat je als winkelier wel genoodzaakt bent verder te kijken en je te oriënteren op de online markt.

Nu de nood hoog is en inkomsten achterblijven of helemaal opgedroogd zijn, willen wij je op een ambitieuze manier écht verder helpen. Hoe? Door een webshop te bouwen waar je weinig investering voor nodig hebt. Daarnaast zorgen we voor een kant en klare ‘ready to use’ webshop, waarbij je géén maandelijks terugkerende kosten hebt aan onnodige abonnementen, dure services of marketingtools. Je kunt starten vanuit je eigen omgeving, door je eigen vaste klantenkring aan te spreken. Zo zorg je dat je in deze tijd van social distance toch je klant bereikt.

Geplaatst op woensdag 29 april 2020.

Over MonkeyMonster

Dit bericht is geschreven door MonkeyMonster. Het bedrijf valt onder internetbedrijf uit Wageningen. Trefwoorden van MonkeyMonster uit Wageningen : webshop ontwerp, webshop laten maken, webwinkel ontwerp, webwinkel laten maken, e-commerce service, grafisch ontwerp, webhosting diensten, webdesign diensten, wordpress onderhoud,.

Lees meer over MonkeyMonster.